Bowls Pavilion - Byton High Ridge in Shropshire

This 3 bay Byton High ridge was constructed at a holiday park in Shropshire for the purpose of providing a covered space for bowls players to relax in between games. 

In addition it's also used for talks, presentations and during the sunnier months perfect for the holiday park residents to enjoy a bit of alfresco dining. 

A paved patio style foundation runs both internally and externally, creating continuity and a solid base for the structure.

All 3 bays are open to help create a spacious area and easy access for users of the pavilion. 

The additional feature of a clock tower is the perfect fit. It's simple design and grey/blue colouring work really well with the slate roof and light colour of the oak structure; which also in time will be begin to turn a lovely aged silvery tone.